• Hoofdmenu

Machinepark

Grondstofmagazijn

De gebruikte thermoplasten vertonen de grootste diversificatie: PBT, PP, PE, PC, ABS, SAN, PS, PPO, PPS, ASA, PA6, PA66 en TPE …

Ook het verwerken van versterkte kunststoffen en allerlei engineering plastics maakt deel uit van onze technologische knowhow. Een kleurenpallet staat te uwer beschikking. Hiermee realiseren we alle kleuren en tinten naar wens.

Alle grondstoffen worden in Anziplast in een centraal grondstofmagazijn bewaard, en via een volautomatisch vacuumsysteem rechtstreeks naar de spuitgietmachine aangezogen.
Op deze manier wordt de handlingstijd en -kost tot een minimum gereduceerd.

Anziplast beschikt over 3 silo's waarin de meest gebruikte materialen in bulk worden ontvangen en opgeslagen. Ook vanuit deze silo's wordt de grondstof rechtstreeks naar de spuitgietmachine aangevoerd.

Bovendien zorgt deze manier van werken voor een minimalisering van de kans op vervuilingen in de te verwerken grondstoffen. 

Materialen zoals PA moeten gedroogd worden voor ze in het productieproces worden gebracht. Anziplast beschikt over een conditioneerruimte waar producten hun ideale eigenschappen verkrijgen.

In ons productieproces streven we naar milieuvriendelijkheid, en recycleren we zoveel mogelijk.

« terug naar overzicht

Schrijf u snel in op onze nieuwsbrief

Anziplast op kunststoffenbeurs 2019

Op 25 en 26 september staat Anziplast op de Kunstoffenbeurs in Veldhoven.
Breng zeker een bezoek aan onze stand. 

Lees meer...
Neem contact op:

Anziplast NV
Prins Albertlaan 70
B-8870 Izegem - Belgium

Tel: +32(0)51.33.33.33
Fax: +32(0)51.31.28.23

info@anziplast.be