• Hoofdmenu

Grondstoffen - Anziplast

De gebruikte thermoplasten vertonen de grootste diversificatie: PBT, PP, PE, PC, ABS, SAN, PS, PPO, PPS, ASA, PA6, PA66 en TPE …

Ook het verwerken van versterkte kunststoffen en allerlei engineering plastics maakt deel uit van onze technologische knowhow. Een kleurenpallet staat te uwer beschikking. Hiermee realiseren we alle kleuren en tinten naar wens.

Alle grondstoffen worden in Anziplast in een centraal grondstofmagazijn bewaard, en via een volautomatisch vacuumsysteem rechtstreeks naar de spuitgietmachine aangezogen.
Op deze manier wordt de handlingstijd en -kost tot een minimum gereduceerd.

Anziplast beschikt over 3 silo's waarin de meest gebruyikte materialen in bulk worden ontvangen en opgeslagen. Ook vanuit deze silo's wordt de grondstof rechtstreeks naar de spuitgietmachine aangevoerd.

Bovendien zorgt deze manier van werken voor een minimalisering van de kans op vervuilingen in de te verwerken grondstoffen. 

Sommige materialen, zoals PA6 moeten kunnen intern worden gedroogd met de drooginstallatie voor ze in het productieproces worden gebracht. In de conditioneerruimte worden sommige producten op ideale eigenschappen gebracht.

In ons productieproces streven we naar milieuvriendelijkheid, zo wordt materiaal gerecycleerd met de maalmachine.

Schrijf u snel in op onze nieuwsbrief
Neem contact op:

Anziplast NV
Prins Albertlaan 70
B-8870 Izegem - Belgium

Tel: +32(0)51.33.33.33
Fax: +32(0)51.31.28.23

info@anziplast.be